BËJE TË MUNDUR!

GJITHÇKA QË JU DUHET PËR VETURËN TUAJ

NJIHUNI MË SHUMËRETH NESH

Kompania jonë ka filluar punën në vitin 1998, që nga atëherë kemi sjellur pjesë dhe pajisje për vetura, me shumicë dhe pakicë, gjithmonë nga brendet më të njohura botërore.

Tani Auto Parts Lirimi 2 është distributor i më shumë se 20 brendeve të njohura si Continental, Lemförder, Victor Reinz.

NJIHUNI ME

TË REJAT NGA NE

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

SHIHNISHËRBIMET

Tash e sa vite Auto Parts Lirimi është njëri ndër të parët
në distribuimin e pjesëve dhe paisjeve për vetura

EKSPERIENCA JONË

Ne si kompani posedojmë eksperienc të madhe përgjatë rrugtimit tonë me produktet që ne ofrojmë.

PRODUKTE TË ÇERTIFIKUARA

Tek Auto Parts Lirimi do gjeni gjithmonë produkte për veturat tuaja nga brendet më të njohura dhe të çertifikuara dhe me kualitet të garantuar.

BESUESHMËRIA TEK NE

Tani e shumë vite kompania jonë bën shitjen
e pjesëve dhe paisjeve për vetura

tek klientët tanë me besueshmëri të lartë.

 

Njihuni meBRENDET TONA

Tani Auto Parts Lirimi është distributor i më shumë se 20 brendeve
të cilat i sjellë me kualitetin dhe cilësin më të lartë

SHIHNI DISA NGAPRODUKTET TONA

Në fotografi mund ti shihni disa nga produktet cilësore që Auto Parts Lirimi
i ofron për ju me kualitet dhe cilësi të garantuar.

LE TË MBESIM NËKONTAKT

Mos hezitoni të na kontaktoni për çdo informacion që keni nevojë.

 

  • ADRESA - Auto Pjesë - Parts Lirimi, Magjistralja Ferizaj - Prishtinë.
  • TEL
    Depo - Magjistralja Ferizaj - Prishtin - Ferizaj | +383 44 685 666 (viber)
    Njësia - Rr.Rexhep Bisimi - Ferizaj | +383 44 127 044
  • EMAIL - info@autolirimi.com

Submitting Form...

The server encountered an error.

Form received.

SHIHNI DISA NGAPRODUKTET TONA

Në fotografi mund ti shihni disa nga produktet cilësore që Auto Parts Lirimi
i ofron për ju me kualitet dhe cilësi të garantuar.